Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Tájékoztató a kötelező hulladékkezelési közszolgáltatásról

Tisztelt Ingatlantulajdonos!
 
Amennyiben Ön kap a hulladékkezelési közszolgáltatásról számlát az NHKV Zrt-től kérjük, az alábbi levelünket tekintse tárgytalannak!
 
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az ingatlantulajdonos köteles az ingatlanán keletkező települési szilárd hulladékot a külön jogszabályban előírtak szerint gyűjteni, továbbá az annak begyűjtésére feljogosított hulladékkezelőnek – jelen esetben társaságunknak az NHSZ Észak-KOM Nonprofit Kft.-nek - átadni.
A  jogszabályi rendelkezések értelmében a települési szilárd hulladék elszállítása és ártalmatlanítása kötelező közszolgáltatás, melynek igénybevétele kötelező minden ingatlantulajdonos számára.  A kötelező közszolgáltatás nem csupán a keletkezett hulladék elszállítását foglalja magában, hanem a begyűjtést, szállítást, díjbeszedést, elhelyezést, utógondozást is.
 
Amennyiben Ön nem kap számlát az NHKV Zrt-től a hulladékkezelésről, a szolgáltatás zökkenőmentes igénybevétele érdekében kérjük, hogy legkésőbb 2020. június 20-ig a honlapunkról letölthető adatbejelentő lapot vagy tulajdonos változás esetén a változás bejelentő lapot kitöltve a szolgáltatást ellátó alvállalkozónk ügyfélszolgálatára, vagy a központi e-mail címünkre info.eszakkom@nhsz.hu címre megküldeni szíveskedjen.
 
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben ezt elmulasztja és a felülvizsgálat során megállapításra kerül, hogy az elmúlt időszakban igénybe vette a hulladékkezelési szolgáltatást, a díj 2017. október 1-jéig visszamenőleg kiszámlázásra kerülhet!
Azon ingatlanhasználók – beleértve a gazdálkodó szervezeteket is –, akik a közszolgáltatást nem veszik igénybe, a közszolgáltató jogosult hetente legalább egy alkalommal a hulladék gyűjtését vélelmezni és ezt az NHKV Zrt. felé jelezni a közszolgáltatási díjról szóló számla kiállítása érdekében.

Az ügyintézés menete telefonon és e-mailben továbbra is zavartalanul működik.           
Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken munkatársaink készséggel válaszolnak:
Eger: Telefon: 36/ 513-200;  Fax szám: 36/ 513-211; E-mail : ugyfelszolgalat.eger@nhsz.hu
Gyöngyös: Telefon: 37/311-894; Fax szám: 37/500-281; E-mail : info.matra@nhsz.hu
Pétervására: Telefon: 36/368-445; Fax szám: 36/368-634; E-mail : ugyfelszolgalat.pevik@nhsz.hu
 
Honlap:  www.nhszeszakkom.hu
 

Településünkről

Egerszólát Egertől 12 km-re, északnyugatra, a Farkas és a Préda hegyek között, a Szólát-patak völgyében fekvő település. A község neve elé megkülönböztetésül került az Eger előtag…

Dokumentumtár

Itt megtalálja településünk önkormányzatának közétett dokumentumait (rendeletek, jegyzőkönyvek, formanyomtatványok, stb…)

Rendezvények

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Szálláshelyek

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Időjárás Egerszóláton

          

Keresés az oldalon...