Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Tisztelt Ügyfeleink! - Hivatali ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztató.

A koronavírus járvány 2. hullámában a fertőzésveszély csökkentése érdekében kérjük Önöket, hogy csak a legszükségesebb esetekben keressék fel személyesen a Hivatalt.
Kérjük, hogy ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében az elektronikus csatornákat részesítsék előnyben a hatósági ügyintézés során (Ügyfélkapu/Hivatali Kapu/Cégkapu továbbá E-papír szolgáltatás és e-mail). 
Amennyiben erre nincs lehetőségük, bedobhatják írásbeli kérelmeiket, bejelentéseiket a bejárat mellett feltüntetett elhelyezett POSTLÁDÁBA és telefonszámuk megadásával visszahívjuk Önöket a további teendők megbeszélése érdekében. 
Hívhatják telefon az Közös Önkormányzati Hivatal Egerszóláti Kirendeltségét is a 36/560-000 telefonszámon és ügyintézőnkkel történő személyes ügyintézés esetén időpontot egyeztethetnek. 
Az iratok árvétele a bejárati ajtó mellett kihelyezett pulton történik.
A hivatali ügyintézés során az orrot és szájat eltakaró MASZK HASZNÁLATA kötelező és a KÉZFERTŐTLENÍTÉS is erősen ajánlott. 
Kérjük, hogy figyeljék a koronavirus.gov.hu oldal aktuális híreit, a Kormány legfrissebb döntéseit, az Operatív Törzs hiteles és naprakész információit. 
Az idős lakosaink – különösen a 65 éven felüliek - és a krónikus betegségben szenvedők egészségének védelme érdekében kérjük – bár kijárási korlátozás nincs érvényben- lehetőség szerint minél kevesebbet mozogjanak zárt térben, közösségben, a családi és közösségi rendezvények során tartsák be a maszk használatot, tartsák a min. 1,5 méteres távolságot, és a higiénés szabályokról sem feledkezzenek meg!
Kérjük továbbá az idős személyeket és krónikus betegségbe szenvedőket, hogy fontolják meg az influenza elleni védőoltás beadatását, konzultáljanak háziorvosukkal, gyógyszerészükkel, egészségügyi végzettségű szakemberekkel!
Egerszólát község Önkormányzata
Egerszalóki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 
igazgatas@egerszolat.hu
onkormanyzat@egerszolat.hu
Tel: 36/560-000

Településünkről

Egerszólát Egertől 12 km-re, északnyugatra, a Farkas és a Préda hegyek között, a Szólát-patak völgyében fekvő település. A község neve elé megkülönböztetésül került az Eger előtag…

Dokumentumtár

Itt megtalálja településünk önkormányzatának közétett dokumentumait (rendeletek, jegyzőkönyvek, formanyomtatványok, stb…)

Rendezvények

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Szálláshelyek

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Időjárás Egerszóláton

          

Keresés az oldalon...