Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Tisztelt Lakosok!

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre Egerszólát településen:
 
Bóbita Óvoda: Az intézmény működése 2020.03.17 napjától határozatlan ideig szünetel.
 
Önkormányzat: A személyes ügyfélfogadás az intézményben szünetel.Kivétel a  halaszthatatlan ügyek intézése, minden egyéb ügyintézés telefonon keresztül.06/36/560-000.
 
Orvosi rendelés:Az estleges tünetek jelentkezésekor telefonon értesítse a háziorvosát, semmiképpen sem személyesen keresse fel.A receptfelírás, szakrendelői beutaló igénylése a postaládába történő igénylőn keresztül.
 
Védőnő: Minden egyes személyes megkeresés előtt telefonos egyeztetés szükséges.06/36/560-031.
 
Gyógyszertár. Kérjük, hogy a gyógyszertári szobában egyszerre csak egy fő tartózkodjon. A folyosón várakozók is legalább 1 méteres távolságot tartsanak egymástól.
 
Közösségi terek:A közösségi terek ( Közösségi Szolgáltató Központ, Fő út 17-19. Közösségi Ház, Fő út 40. Tájház Petőfi út 1.) sem látogathatóak. A könyvtár is zárva tart.
 
Étkezés. A szociális és vendég étkeztetés továbbra is biztosított.
 
Tisztelettel kérem megértésüket az intézkedéssel kapcsolatban, és kérek mindenkit, hogy segítsünk a leginkább veszélyeztetett idős korúakat ügyeik intézésében.
 
Egerszólát, 2020. 03. 15     
 
Verebélyi György polgármester

Településünkről

Egerszólát Egertől 12 km-re, északnyugatra, a Farkas és a Préda hegyek között, a Szólát-patak völgyében fekvő település. A község neve elé megkülönböztetésül került az Eger előtag…

Dokumentumtár

Itt megtalálja településünk önkormányzatának közétett dokumentumait (rendeletek, jegyzőkönyvek, formanyomtatványok, stb…)

Rendezvények

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Szálláshelyek

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Időjárás Egerszóláton

          

Keresés az oldalon...