Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Óvodai beíratás

Értesítem a Tisztelt Szülőket, hogy  a  2022/2023-es nevelési évre  az óvodáskorú gyermekek beíratása az Egerszóláti Bóbita Óvodába 3328 Egerszólát, Fő út.40.
 
2022. április 22. napján 8-13 óra
április 25. napján 14-16 óra között lehetséges.
 
 
Ezeken a napokon kell beíratni azokat a gyermekeket, akik 2022. augusztus 31-ig betöltik legalább a 3. életévüket és óvodai jogviszonnyal még nem rendelkeznek.
 
Az a szülő vagy törvényes képviselő, aki a szülői felügyelete vagy gyámsága alatt álló óvodai nevelésben való részvételre kötelezett gyermekét kellő időben az óvodába nem íratja be, a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 247. § a) pontja alapján szabálysértést követ el.
Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 3. életévüket 2022. augusztus 31-e után betöltő gyermekekkel kapcsolatos év közbeni felvételi igényeket is a fenti időpontban szíveskedjenek jelezni az óvodában.
 
A jelentkezéskor be kell nyújtani az eredeti okirat bemutatása mellett:
•a gyermek személyazonosítására alkalmas (születési anyakönyvi kivonat vagy személyi igazolvány)
•a gyermek lakcímét igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya),
•a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványa (személyi igazolvány és lakcímkártya
 
A gyermekek óvodai felvételéről az óvodavezető dönt. Az óvodai felvétel tárgyában hozott döntés közlésének határnapja a beiratkozást követő harmincadik nap.
 

Településünkről

Egerszólát Egertől 12 km-re, északnyugatra, a Farkas és a Préda hegyek között, a Szólát-patak völgyében fekvő település. A község neve elé megkülönböztetésül került az Eger előtag…

Dokumentumtár

Itt megtalálja településünk önkormányzatának közétett dokumentumait (rendeletek, jegyzőkönyvek, formanyomtatványok, stb…)

Rendezvények

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Szálláshelyek

Települési rendezvényeinkről itt találhat bővebb információt…

Időjárás Egerszóláton

          

Keresés az oldalon...